English

               

           

 

 
     

      CNC MACHINE>>>KONEHANKINNAT PUTKEEN >>>PUTKENTAIVUTUKSEEN JA -TYÖSTÖÖN

        

 

 

 

Mallit & lisäkuvat

 

 

    socofin@socofin.fi

 

  Tuote> CNC Putkentaivutuskone >Putken työstökoneet> CNC ohjatut> MR tyypit & 6 taivutustasoa  
 
:::MACHINE  FORUM :::PUTKENTAIVUTUSKONEET-PUTKEN TYÖSTÖKONEET
 
MR Tyypit
MONISÄDE & YHDISTELMÄ TAIVUTUSAUTOMAATTI. SIMULOINTIOHJELMA ILMAISEKSI
EDISTYKSELLINEN VOIMANSIIRRON DGT- TEKNOLOGIA, TAIVUTUS KUUDESSA TASOSSA,  6- AKSELINEN, ELEKTRONISESTI SERVO- OHJATTU & BOOSTAAVALLA TASOVALINNALLA JA SERVO-OHJATULLA TUKILIUKULESTILLÄ, JOISTA JÄLKIMMÄISTEN ANSIOSTA TAIVUTUSLAATU NOUSEE UUTEEN ULOTTUVUUTEEN, ETEENKIN HAASTAVILLA  AISI, TI,CU,AL,MATERIAALEILLA. KONEESSA KÄYTETTÄVIEN ERIKOISTYÖKALUJEN  AVULLA MYÖS PERÄKKÄISET TAIVUTUKSET ON MAHDOLLISTA TEHDÄ  EDELLISEEN KIINNI NS. " 0" ETÄISYYDELLÄ.
Täysautomaattisissa MR tyypeissä, voidaan käyttää useammassa , jopa kuudessa tasossa kiinteäsäteisiä taivutustyökaluja, tai kiinteäsäteisiä + rullia.Samalla putkihalkaisijalla voi olla useita päällekkäisiä lestejä, eri taivutussäteille, jolloin voidaan taivuttaa vaihtuvasäteisiä taivutuksia, tai päällekkäiset lestit voivat olla eri putkihalkaisijoille, jolloin työkalujen vaihto- ja asetusajat eri putkihalkaisijoilla jäävät minimaaliseksi. Boostaavan tasovalinnan sekä servokäyttöisen tukiliukulaitteiston  ansiosta MR tyypeillä voidaan taivuttaa myös tiukkoja taivutussäteitä,   esim. 1 x OD tai vähemmän (riippuen materiaalista) taivutuslaadusta tinkimättä.

MR tyypit soveltuvat tuotantoon jossa taivutusautomaatilta vaaditaan huippuominaisuuksia .Pieneen, keskisuureen, kuin myös voluumituotantoon, huonekalu-, automatio-, hydrauli-, jäähdytys-,ym. putkien valmistukseen.

MR-L&R-tyypit taivuttavat myös molempiin suuntiin.

                Katso video

 

©2011 SOCOFIN  Machinery Oy.All rights reserved