SOCOFIN Perustettu vuonna 1985,vuodesta 1994 lähtien SOCO MACHINERY CO,LTD-Taiwan sopimusyritys. Toiminta-alue Suomi ja Baltian maat. Yhtiön toimipiste sijaitsee Helsingissä. Suomessa SOCO:n putkentyöstökoneiden toimitukset aloitettiin 1994. Jatkuvasti kehittyvät uudet putkentyöstökone innovaatiot,johtavat tekniset ratkaisut, koneiden tuottavuus sekä työturvallisuus, ja konetuotannossa tapahtuva ympäristöystävällisyys ovat tarjontamme perusta niin yksittäiskoneissa kuin tuotantojärjestelmissä ja automatiossa, suunnittelu,koulutus ja elinkaaripalveluineen.

SOCOFIN tarjoaa omille asiakkaille kaikki koneita koskevat elinkaaripalvelut,sekä selkeät käyttö ja huolto-ohjeet, suunnittelun, asennuksen, käyttöönoton ja koulutuksen. Palvelemme 24/7 periaatteella, sekä aktiivisella reagoinnilla teknisiin kysymyksiin ja mahdollisiin ongelmiin. SOCO kolleega verkostomme käsittää yli 50 yhteistyökumppania maailmanlaajuisesti, joista suurin osa myös itse konevalmistajia ja SOCO lisenssivalmistajia.Tämä mahdollistaa suuren tietokannan ja asiakastyytyväiseen jota voimme hyödyntää omissa palveluksissa asiakkaille. Palvelussamme lähdemme asiakaskohtaisuudesta, jossa asiakas ja asiakkaan tuotanto on aina keskiössä. Tutustu sivustoomme ja katso teille sopiva tuotantokone ratkaisu,uskomme että meiltä löytyy kaikki mitä tarvitset putkeen.

SOCO MACHINERY CO.,LTD on perustettu vuonna 1979. Yhtiön pääkonttori sekä osa tuotantolaitoksista sijaitsee Taichung:ing tunnetulla teollisuus ja teknisellä yliopisto-alueella. Yhtiön toiminnot kuten johto, high-tech osaaminen, suunnittelu, kokoonpano ja tiukka laadunvalvonta ja after-service on keskitetty tänne yli 50.000 m² teollisuushallikompleksiin. SOCO on kansainvälinen tunnettu ja vahva toimija sekä Taiwanin suurin ja alan johtavin valmistaja metalliteollisuudelle tarkoitettujen tuotannollisten koneiden,laitteiden sekä näissä käytettyjen työkalujen ja automation tuotekehityksessä ja valmistuksessa. Tuotanto käsittää kaikki koneet ja tuotantoratkaisut putkien jatkojalostukseen sitä valmistavassa metalliteollisuudessa. 2010 SOCO otti käyttöön uuden moduli teknologian jossa yksittäis-koneet voidaan integroida toisiinsa. Se antaa myös asiakkaillemme mahdollisuuden kasvattaa putkituotantoaan jatkossa liittämällä siihen uusia tuotanto soluja, asiakkaan tarpeen, kasvun ja kapasiteetin mukaan. SOCO:n jatkuva tuotekehitys ja tuotantotehokkuus ovat huippuluokkaa jonka ansiosta koneiden hinta & laatusuhde on erittäin kilpailukykyinen, vaikka kaikki SOCO koneiden pääkomponentit ovat maailman johtavien valmistajien toimittamat mm. Japanista, USA:sta ja Saksasta.

© Copyright Socofin Machinery Oy | Kunnantie 9 A, 00700 FIN--Helsinki | info@socofin.fi